Så skaffar du en musiksida

Oavsett om du befinner dig i producentbranschen eller om du är medlem i ett popband behöver du synas och höras, inte minst för att öka möjligheterna att locka en större publik. Självklart kan du också skaffa en musiksida för att du älskar popmusik.

Vill du ha ett riktigt proffsigt resultat som ökar dina intäkter ska du vända dig till designbyrån Klingit som bland annat sysslar med webbutveckling och webbapplikationer samt varumärkesetablering. Det spelar ingen roll om du har ett befintligt varumärke som du vill utveckla eller om du helt enkelt startar från början. Klingits kunniga designteam kan hjälpa dig med allt du behöver. När det gäller webbutveckling är det främst balansen mellan funktionalitet och design som avgör om din musiksida blir lyckad eller inte. Surfa in på hemsidan och boka in ett möte med en projektledare så snart som möjligt för att ta ditt varumärke till nya höjder.

Sälj dina tjänster online

Ett popband bör definitivt marknadsföra sig på nätet och gärna sälja sin egen musik. Det är dock minst lika viktigt för fansen att kunna följa bandets turné online samt kunna få information om medlemmarna, kommande album samt allmän kuriosa. Det är dessutom en god idé att sälja t-shirtar och biljetter via sidan.

kalle